Iroda takarítás Debrecenben
Iroda takarítás Debrecenben

A produktív munkavégzéshez elengedhetetlen a tiszta, rendezett munkakörnyezet. De ugyanilyen fontos, hogy szép és tiszta legyen az iroda akkor is, ha üzleti partnereit fogadja. Csapatunk napi vagy heti rendszerességű takarítása mellett nem lesz oka a panaszra, munkatársai akár a földről is elfogyaszthatják ebédjüket, olyan tisztaságot varázsolunk az irodába.

Sepregetünk, port törlünk, felmosunk, ablakot tisztítunk, de elbánunk a makacs kávé foltokkal is! Sőt, ha szükséges, még az irodaház külső környezetét is rendben tartjuk! Tegyen próbára minket!

Árainkat minden esetben egyedileg állapítjuk meg, hiszen számos paraméter befolyásolja a pontos végösszeget. A takarítás ára függ annak rendszerességétől, a takarítandó terület nagyságától és fajtájától, valamint a kért szolgáltatások típusától. Kérjen egy kedvező ajánlatot most elérhetőségeink bármelyikén!

Amennyiben szüksége van fenti szolgáltatásunkra, kérjük a Kapcsolat menüpontban található űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és rövid időn belül küldünk Önnek egy kedvező árajánlatot. Természetesen telefonos elérhetőségeinken és e-mailben is állunk rendelkezésére!

Ez a szolgáltatásunk Debrecenben érhető el.

Egyedi kérése van?

Ha szolgáltatásaink között nem talál megoldást takarítási igényére, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén.