Kerti munkák Debrecenben
Kerti munkák Debrecenben

Segítünk rendben tartani kertjét, hogy Önnek csak élveznie kelljen a természet közelségét. Professzionális felszereléseinkkel (pl. fűnyíró és sövény vágó gépek) hamar végzünk a ház körüli munkákkal, sőt, télen még a havat is eltakarítjuk hótoló traktorunkkal.

Legyen szó alkalmi megbízásról vagy rendszeres munkáról, ránk mindig számíthat a kertben (és a házban is)! Bízza ránk a fárasztó kerti munkát!

Árainkat minden esetben egyedileg állapítjuk meg, hiszen számos paraméter befolyásolja a pontos végösszeget. A takarítás ára függ annak rendszerességétől, a takarítandó terület nagyságától és fajtájától, valamint a kért szolgáltatások típusától. Kérjen egy kedvező ajánlatot most elérhetőségeink bármelyikén!

Amennyiben szüksége van fenti szolgáltatásunkra, kérjük a Kapcsolat menüpontban található űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és rövid időn belül küldünk Önnek egy kedvező árajánlatot. Természetesen telefonos elérhetőségeinken és e-mailben is állunk rendelkezésére!

Ez a szolgáltatásunk Debrecenben érhető el.

Egyedi kérése van?

Ha szolgáltatásaink között nem talál megoldást takarítási igényére, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén.