Lakás- és családi ház takarítás Debrecenben
Lakás- és családi ház takarítás

Ugye Önnek is elege van az állandó takarításból? Szeretné, ha a fárasztó munka után már csak pihennie kellene az otthonában szerettei körében? Vagy most vannak túl egy nagy felújításon vagy festésen és teljes a káosz a lakásban?

A CleanTeam csapata professzionális eszközökkel és hatékony takarítószerekkel száll szembe a porcicákkal, így otthona garantáltan ragyogóan tiszta lesz. A sepregetés, felmosás és portörlés mellett természetesen az ablakpucolás sem Önre marad ezek után. Bízza ránk otthona tisztaságát és töltse családjával a takarításra fordított idejét!

Árainkat minden esetben egyedileg állapítjuk meg, hiszen számos paraméter befolyásolja a pontos végösszeget. A takarítás ára függ annak rendszerességétől, a takarítandó terület nagyságától és fajtájától, valamint a kért szolgáltatások típusától. Kérjen egy kedvező ajánlatot most elérhetőségeink bármelyikén!

Amennyiben szüksége van fenti szolgáltatásunkra, kérjük a Kapcsolat menüpontban található űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és rövid időn belül küldünk Önnek egy kedvező árajánlatot. Természetesen telefonos elérhetőségeinken és e-mailben is állunk rendelkezésére!

Ez a szolgáltatásunk Debrecenben érhető el.

Egyedi kérése van?

Ha szolgáltatásaink között nem talál megoldást takarítási igényére, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén.