CleanTeam

Miért mi?

seprator
Mert a CleanTeam

Partner a tisztaságban

Munkánkat a precizitás és a megbízhatóság jellemzi, alacsony áraink magas minőségű szolgáltatással párosulnak. Modern eszközökkel, hatékony takarítószerekkel és profi csapattal állunk rendelkezésére, így garantáltan nem marad utánunk más: csak makulátlan tisztaság!

  • Rugalmas munkavégzés
  • Sokrétű eszközpark
  • Teljes körű megoldások
  • Szakmailag képzett csapat

 

elégedett ügyfél

 

társasház

 

iroda

 

lakás

Rólunk mondták

seprator

Mind a három társasházunkat a Cleanteam csapata takarítja már jó ideje és maximálisan meg vagyunk elégedve a munkájukkal!

Debreceni irodánk takarítására kerestünk takarító céget és magasan a legjobb árat kaptuk a CleanTeamtől! A munkájukat nagyon precízen végzik, nincs okunk panaszra!

Ajánlás útján találtunk Szilviékre, akiket először vállalkozásunk telephelyének tisztán tartására kértünk fel, majd családi otthonunk takarítását is rájuk bíztuk. A tisztaság kifogástalan és a kerti munkákat is elvégzik.

Társasházunk a kezdetek óta a CleanTeam-et bízza meg a takarítási munkálatokkal, valamint télen a ház előtti hóeltakarítással. Csillagos ötös!

Exkluzív óraszalonunkban elvárás, hogy mindig minden ragyogjon, ami nem kis feladat, hiszen rengeteg üvegfelület és vitrin található üzlethelyiségünkben. A CleanTeam azonban profin megoldja, hogy mindig makulátlan tisztaság várja vásárlóinkat!

  1. testimonial Kovács Vilmosné közös képviselő
  2. testimonial Majtényi Gábor ügyvezető
  3. testimonial V. János vállalkozó
  4. testimonial Ostyenás Gábor közös képviselő
  5. testimonial Tolnai Zoltán boltvezető