Társasház takarítás Debrecenben
Társasház takarítás Debrecenben

Elsősorban közös képviselők, társasház üzemeltetők figyelmébe ajánljuk rendszeres takarítási szolgáltatásunkat. A takarítás igény szerint lehet heti, de akár napi rendszerességű is.

A portörlés, sepregetés és felmosás mellett természetesen az üveg felületek tisztítása, a liftek és a lépcsőház takarítása is beletartozik munkánkba. Igény szerint a társasház külső takarítása, az előkertek rendben tartása és télen a hó eltakarítása is megoldható.

Árainkat minden esetben egyedileg állapítjuk meg, hiszen számos paraméter befolyásolja a pontos végösszeget. A takarítás ára függ annak rendszerességétől, a takarítandó terület nagyságától és fajtájától, valamint a kért szolgáltatások típusától. Kérjen egy kedvező ajánlatot most elérhetőségeink bármelyikén!

Amennyiben szüksége van fenti szolgáltatásunkra, kérjük a Kapcsolat menüpontban található űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és rövid időn belül küldünk Önnek egy kedvező árajánlatot. Természetesen telefonos elérhetőségeinken és e-mailben is állunk rendelkezésére!

Ez a szolgáltatásunk Debrecenben érhető el.

Egyedi kérése van?

Ha szolgáltatásaink között nem talál megoldást takarítási igényére, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén.